Mentenanta preventiva si mentenanta corectiva

InstallNet acorda o importanta deosebita serviciilor de suport tehnic, interventii, mentenanta si reparatii, atat pentru echipamentele si sistemele instalate de firma noastra, cat si pentru cele instalate de alte companii.

 

Mentenanță preventivă

Cea mai importanta sarcina a mentenantei este asigurarea disponibilitatii sistemelor pe termen lung.

 

/images/mentenanta-preventiva-si-mentenanta-corectiva-1.jpg

 

Reducerea probabilitatilor de defectare sau degradare a instalatiilor este principalul scop al activitatii de mentenanta preventiva. Prin depistarea din timp, localizarea si identificarea parametrilor in afara valorilor standard si corectarea lor asiguram functionarea continua a sistemelor. In acest fel este posibila planificarea activitatilor, pregatirea echipei de interventie, procurarea echipamentelor necesare si reducerea la minim a duratei de remediere.
Prin programele de mentenanta preventiva, asiguram buna functionare a sistemelor si scaderea numarului de incidente tehnice.

 

Printr-un audit sistematic parcurgem toate operatiunile de inspectie, incercare, masurare, verificare si testare. Sinteza operatiunilor efectuate si starea fiecarei componente mentin siguranta si fiabilitatea in exploatare. Astfel, operatorii sistemului pot asigura in cele mai bune conditii actiunile necesare unui incident de securitate sau ale unui eveniment. In functie de categoria obiectivului putem asigura vizite de mentenanta preventiva cu periodicitate lunara, trimestriala, bianuala sau anuala.

 

Mentenanță corectivă

Activitatile corective sunt localizarea, diagnosticarea si interventia pentru restabilirea bunei functionari.

 

/images/mentenanta-preventiva-si-mentenanta-corectiva-2.jpg

 

Defectarea sau degradarea functionala in mod neprevazut poate cauza oprirea accidentala a intregului sistem. Este foarte important sa reducem la minim timpii de nefunctionare. Pentru aceasta va stam la dispozitie atat prin asistenta telefonica cat si prin interventii de urgenta in locatia dumneavoastra. Inginerii nostri vor evalua starea de neconformitate si vor demara actiunile necesare remedierii in baza specificatiilor contractuale.